Loading...

Mensen met passie voor uw Citroën

Het perfecte onderhoud van uw Citroën is mensenwerk. Ons hoog opgeleid team heeft een oplossing klaar voor elk probleem met uw wagen. We stellen ze graag aan u voor.

Jan Loos

Zaakvoerder

Als zaakvoerder is het de belangrijkste taak van Jan Loos om de boel draaiende te houden. Dat betekent niet alleen auto's verkopen, maar ook de werknemers motiveren en enthousiasmeren en uiteraard de klanten tevreden stellen. Daarvoor kan hij rekenen op een hecht team dat prat gaat op een snelle en goede service.

Een garage onder de kerktoren is anders dan een garage in een grootstad. Bij ons staat de klant bijna onder de brug. De wagens die 's morgens binnenkomen, zijn vaak 's avonds al klaar. Die gemoedelijke en vooral persoonlijke aanpak is onze grootste troef en wekt heel wat vertrouwen. Mijn grootste bekommernis is iedereen tevreden te houden, zowel de klanten als de werknemers. Is er een probleem, meld het me en we bekijken hoe we het oplossen. Niets is ons te veel.

Jan's favoriete Citroën: de Méhari, ik heb al heel veel plezier gehad aan ons gele exemplaar!


Jasper Loos

Jasper Loos, zoon van Jan, studeerde af in de richting autotechnologie aan de Karel de Grote Hogeschool. Vroeger kon je hem in de werkplaats of het magazijn terugvinden, maar vandaag houdt hij zich vooral bezig met de verkoop, de receptie en het dagelijkse beheer van de garage.

Het is altijd al mijn droom geweest om bij ons in de zaak te stappen. De leuke collega's, het afwisselend werk en het contact met de mensen bevallen me enorm. Vroeger stond ik meestal op de werkvloer, terwijl ik nu voornamelijk aan de receptie zit en me toespits op het dagelijkse beheer van de garage. Ook de verkoop doe ik enorm graag! In tijden van digitalisering en globalisering vind ik goede service en vooral een persoonlijke aanpak enorm belangrijk. De klant komt bij ons steeds op de eerste plaats!

Jasper's favoriete Citroën: Zonder twijfel: de DS! Niet voor niets uitgeroepen tot auto van de 20ste eeuw. Tijdloos!


Lesley Van Ginkel

Hoewel hij vroeger voornamelijk zijn handen vuil maakte in de werkplaats, is Lesley's takenpakket nu niet meer in één woord te beschrijven: je vindt hem aan de receptie, hij verzorgt de garanties, maakt de schadebestekken voor de verzekering, lost af en toe nog eens een moeilijke elektronische panne op en hij kan je met alle plezier helpen aan een nieuwe wagen.

Ik ben het manusje-van-alles bij Garage Loos. Ik werk sinds 2001 bij dit familiebedrijf en voel me geen gewone werknemer, maar echt een beetje lid van de familie. Ik hou vooral van de goede en gemoedelijke sfeer. Mijn baas laat me vrij en apprecieert me. Ik ga elke dag met plezier aan de slag.

Lesley's favoriete Citroën: Ik ben altijd al gecharmeerd geweest door de 2PK. Sinds kort heb ik mijn droom waargemaakt en er een(d)je gekocht. Er is nog wel wat werk aan, maar dat komt helemaal goed!


Dieter Gommeren

Dieter Gommeren is mecanicien en tevens technisch expert. Dieter is een echte multitasker, en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Daar waar anderen het opgeven, vindt Dieter vaak de oplossing. Hij is ook een echte Citrofiel: van een 2PK of CX kent hij bijvoorbeeld alles!

Het belangrijkste is dat alles goed marcheert. Loopt de olie uit de wagen? Doet de motor het niet? Geen nood, ik blijf kalm bij tegenslagen en ben creatief genoeg om voor elk probleem snel een oplossing te vinden. Gelukkig kan ik altijd terugvallen op toffe collega's en een goede baas.

Dieter's favoriete Citroën: De CX: ik heb er zelf verschillende, en heb er enkele jaren geleden zelfs Afrika mee doorkruist!

Dieter Gommeren

Piet Van Dyck

Piet is begonnen als mecanicien in de garage, maar staat nu voornamelijk in voor het dagelijkse beheer van het magazijn. Je kan bij hem terecht voor de bestelling van courante onderdelen, maar hij kent ook verschillende kanalen om aan stukken te geraken voor uw Citroën-oldtimer. Ook voor het afleveren van uw nieuwe of occasie wagen is Piet je man!

Werken bij Garage Loos is plezierig werken zonder al te veel stress. De sfeer in de garage zit erg goed. Ik vind een vlot klantencontact ook erg belangrijk. Ik probeer de vragen van klanten altijd vriendelijk, snel en correct te beantwoorden, en leg hen met de glimlach uit hoe hun nieuwe wagen functioneert.

Piet's favoriete Citroën: De Méhari, cooler dan dat wordt het niet!


Tom Verbocht

Mekanieker Tom werkt nu al enkele jaren in onze atelier, en is vooral gespecialiseerd in carrosseriewerk en het monteren van trekhaken. Ook voor een goede smeerbeurt van uw Citroën haalt hij zijn neus niet op.

Met hun Citroën gaan de mensen naar hun werk, op reis, ze vervoeren er de kinderen in naar school. Als het dan even misgaat, staan wij voor hen klaar. In onze garage is er een mooi evenwicht tussen ernstig werken en plezier met de collega's, en dat maakt het zo fijn om deel uit te maken van deze hechte groep.

Tom's favoriete Citroën: De Ami 6 Break, wat een schitterende auto!

Tom Verbocht

Joshua Gommeren

Dat er ook olie door je aderen kan stromen, bewijst onze medewerker Joshua Gommeren. Als broer van Dieter werd techniek blijkbaar met de paplepel meegegeven.

Een jongensdroom is werkelijkheid geworden! Het sleutelen zit er al vanaf jongs af aan in dus de keuze om mechanieker te worden was niet echt moeilijk. Nu ik kan samenwerken met mijn broer, is het een plezier om elke dag te gaan werken. Ook de toffe collega's en aangename werksfeer zijn een extra motivatie!

Joshua's favoriete Citroën: een zeldzame auto waar ik zelf ook trotse eigenaar van ben: de SM!

Joshua Gommeren

Stef Hertogs

Stef is onze nieuwste medewerker en tevens de benjamin van garage Loos. Vol enthousiasme ontfermt hij zich dagelijks over het onderhoud van uw wagen. Geen klus is hem teveel!

Wat mij vooral aanspreekt is het werk zelf: ik ben heel graag met mijn handen bezig en haal veel voldoening uit mijn job. De leuke sfeer onder de collega's motiveert me dagelijks om het beste te geven van mezelf!

Stef's favoriete Citroën: de Traction Avant, deze heeft altijd tot mijn verbeelding gesproken.

Stef Hertogs

Karel Verboven

Karel Verboven staat in voor de controle van de voertuigen. Hij rijdt met de wagens naar de keuring, brengt een beschermlaag met wax oil aan, en poetst alle Citroëns die binnenkomen van binnen en van buiten.

Ik werk sinds februari 2009 bij Garage Loos. Aan auto's werken is altijd mijn hobby geweest. Mijn werk is niet dweilen met de kraan open, ik zie meteen resultaat. Als een wagen na mijn poetswerk weer blinkt als een spiegel, dan heb ik daar veel voldoening van. Ik krijg regelmatig positieve reacties van klanten en dat is altijd plezant.

Karel's favoriete Citroën: de C3 Aircross, met parkeersensoren vooraan en camera achter.

Karel Verboven

Stef Loos

Stef Loos, broer van Jan junior, staat in voor de boekhouding van Garage Loos. Zowel de klantenopvolging, als de betalingen aan de leveranciers, de BTW-aangiften, milieudossiers, rapporten & mailings neemt hij voor zijn rekening. Hij zorgt er mee voor dat de garage klaar is voor de toekomst.

Elk jaar houden we met de beleidsmakers een seminarie in Terschelling. Daar bespreken we de resultaten van het voorbije jaar en plannen we grote acties voor de volgende jaren. Ik denk graag mee over hoe we kunnen bijsturen naar de toekomst toe en wat we moeten vernieuwen om een serieuze marktspeler te blijven. Elke vrijdagavond wordt bovendien de voorbije week besproken met een bakske bier erbij. Dat maakt het werken heel gezellig ;-)

Stef's favoriete Citroën: dat kan er maar 1 zijn... De Evasion! Deze brengt me al bijna 20 jaar zorgeloos van A naar B. Een topwagen!

Stef Loos

Jan Loos senior

In 1974 richtte Jan Loos senior Garage Loos op. Alhoewel hij het bedrijf aan zijn zoon heeft overgelaten, komt Jan nog bijna elke dag langs: voor de administratie, om boodschappen te doen, of om gemoedelijk met de klanten te babbelen bij een kop koffie.

Dat is de beste PR! Onze klanten zijn geen nummers bij ons. We kennen bijna iedereen bij naam en toenaam. Ik hou van het contact met mensen. Uiteraard moet in de eerste plaats de verkoop goed zijn, daar draait ten slotte alles om. Maar daarnaast gaan we prat op een gemoedelijke en vooral erg persoonlijke service.

Jan Senior's favoriete Citroën: de 2PK: een autootje dat nu nog altijd heel sympathiek is en waar het voor ons pas echt mee begonnen is.

Jan Loos senior