Loading...

Loos, da's service

Dat zeggen we, maar dat maken we ook waar. Wij doen al drie generaties lang waar we goed in zijn: Service met de grote 'S' verlenen op het hele Citroën-gamma.

Team Loos

Persoonlijk contact

In ons familiebedrijf is persoonlijk contact erg belangrijk. We kennen onze klanten en zij kennen ons. U kan uw Citroën zonder zorgen achterlaten, want u weet dat hij in goede handen is. U tevreden onderweg met een Citroën uit onze garage, daar gaan we elke dag voor. En als het even niet meezit, helpen we u zo snel mogelijk verder.

Snel, correct en aan de juiste prijs

We herstellen, verkopen en verzorgen uw Citroën. En we doen dat erg snel, correct en aan de juiste prijs zodat u zich geen nummer hoeft te voelen en nodeloos lang moet wachten.

Kwaliteit troef

Garage Loos is niet zomaar een Citroën-garage. We zijn échte kenners. Dat garanderen we:

Onderhoud en herstellingen

Klein en groot onderhoud, herstellingen aan elektronica & mechanica... geen vraag is ons te veel. We garanderen ook nazicht voor verkoop.

Koetswerkherstelling

Onze carrossiers doen uw wagen er weer als nieuw uitzien. Uitblutsen, herstellen, polijsten en schilderen. Schitteren zal uw Citroën!

Accessoires

Nood aan een dakbox tijdens de vakantie of een accessoire? We doen het in een handomdraai. Ook voor niet-originele Citroën-accessoires.

Grondige poetsbeurt

Geen stofje of vlekje ontsnapt aan de aandacht. Uw koetswerk, binnenbekleding en motorruimte waren nog nooit zo proper. Tevens waxen wij uw wagen voor een schitterend resultaat!

Vervangwagen

Hebt u volgens uw polis recht op een vervangwagen? Dan zetten we hem alvast klaar. Een wagen huren tijdens uw herstelbeurt? Ook dat is geen probleem.

Onderdelen

We hebben een grote voorraad onderdelen voor alle Citroën-modellen. En razendsnelle kanalen om speciale stukken te bestellen. You name it, we've got it.

Citroën Loos